ANDREI DUMITRU / BLOG / 24 iulie 2020 / 3 MIN TIMP CITIRE

S-a lansat Bucharest Youth Card!

Dragi tineri din Bucuresti, avem o veste buna pentru voi! In data de 22 Iulie s-a lansat Cardul Tinerilor din Bucuresti aka  Bucharest Youth Card aka  BYC

 

Ce este BYC?

In primul rand, BYC este un proiect de bine, optimist si pozitiv. Este ca o doza vitala de normalitate in toata nebunia asta pe care o traversam.

BYC este un card care se emite virtual. Ajunge la tine in telefon in max 3 minute dupa ce completezi formularul de comanda de pe www.bucharestcard.ro, fara ca tu sa te ridici de pe scaun. Si cel mai tare este ca il ai mereu cu tine in telefon.

BYC este un card care se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 31 de ani si care ofera posesorilor sai acces la o multime de reduceri si beneficii.

card virtual Bucharest Youth Card

 

Reduceri la ce?? La orice, practic?

Vrei la teatru? (bine, degeaba vrei tu ca sunt inca inchise ?) Dar intr-o buna zi se vor redeschide si cu BYC  ai 1+1 gratuit la bilete la teatre precum Comedie, Constantin Tanase, Excelsior, etc

Vrei sa vezi cele mai tari seriale fara sa te ridici de la tine din canapea ? Automat, dupa ce iti faci BYC-ul, primesti o luna de acces gratuit la HBO GO.

Vrei sa te bucuri de carti bune si mai ieftine? Cu BYC ai reduceri pe libris.ro, pe nemira.ro, pe okian.ro si la Diverta.

Vrei sa-ti cumperi haine cool? Ai 100 RON reducere pe ANSWEAR.ro.

Vrei un stil de viata (mai) sanatos ? Ai super preturi la WorldClass si la multe alte Sali de fitness.

Vrei ceva de la SEPHORA collection? Bam, cu BYC ai 20 % reducere + transport gratuit.

Food & drink, transport, cazari, ceasuri, jocuri, cursuri de tot felul, scoli de soferi, etc… la toate ai reduceri cu al tau BYC. Si uite asa esti pe pace cu portofelul tau?

 

Recunoscut in toata Europa, bro

Vrei sa pleci hai-hui prin Europa? (bine, si treaba asta este mai problematica zilele astea ?) Dar o sa vina ea ziua aia cand se vor deschide granitele din nou. Si tine-te bine atunci pentru ca BYC-ul este recunoscut si iti aduce reduceri in alte 40 de tari din Europa.

Acest lucru este posibil pentru ca BYC este parte din proiectul European Youth Card, un proiect care ofera super beneficii tinerilor europeni si pentru care aplica peste 6 milioane de tineri in fiecare an!

Cu BYC-ul tau vei putea sa obtii reduceri la cele mai cunoscute obiective turistice din Europa, la transport, cazari, food & drink si la multe altele. Sunt peste 60.000 de locatii de pe continentul nostru unde vei avea reduceri cu BYC.

Long story short, matematica este simpla si este in favoarea ta. Cotizatia anuala pentru BYC este de 40 ron (se plateste o singura data la emitere) dar cu toate reducerile la care iti ofera acces, economisesti si peste 2.000 ron pe an.

bucharest youth card

 

Care sunt obiectivele BYC ?

Sa va oferim voua, tinerilor, reduceri si super beneficii care sa va ajute sa traiti povesti si experiente cat mai multe si mai frumoase, este unul dintre obiectivele principale ale programului Bucharest Youth Card.

Dar nu este singurul obiectiv. Pentru ca ne propunem sa ajutam tinerii si in alte aspecte importante ale vietii lor, precum crearea de programe menite sa ajute la dezvoltarea lor profesionala.

Vom initia proiecte de burse profesionale si programe de mentorat in care vom angrena profesionisti ce provin din mediul de business romanesc.

Un alt obiectiv la fel de important este sa formam o comunitate de persoane tinere si impreuna sa ajutam ca orasul in care traim sa devina un loc mai prietenos pentru noi toti. Unde sunt multi, puterea creste. Ne vom implica in proiecte menite sa ajute la reducerea poluarii din Bucuresti, proiecte de reciclare si programe de voluntariat.

Vom reveni pe site-ul nostru cu detalii legate de aceste proiecte mentionate mai sus.

Acestea sunt gandurile cu care plecam la drum in cadrul acestui proiect. Va invitam pe voi, toti tinerii din orasul nostru, sa aplicati pentru Bucharest Youth Card pe site-ul www.bucharestcard.ro si sa incepeti sa traiti povesti si experiente cat mai frumoase!

AUTOR ARTICOL

Andrei Dumitru

ARTICOLE RECENTE

Nu pot ei sa defriseze pe cat plantam noi!

Cea mai mare acțiune de plantare pomi care a avut loc în zona Bucureștiului! Până în primăvară...

Tăpălagă Mihai, 11 noiembrie 2020

1 min timp citire

A little less conversation, a little more action!

M-am gândit și m-am răzgândit de o mie și una de ori cu privire la titlul acestui...

Tăpălagă Mihai, 6 noiembrie 2020

4 min timp citire

Citylink – partenerul de plimbare al tinerilor din București

Veste bună, dragilor! Așa cum ne-am angajat încă de la inceput în fața tinerilor bucureșteni care fac...

Andrei Dumitru, 22 octombrie 2020

2 min timp citire