bucharest youth card plus

Participă la cel mai mare proiect de plantare pomi din București & Ilfov!

Hai să facem diferența!

Bucharest Youth Card, împreună cu Asociația Green is Oxygen, inițiatorii și organizatorii proiectului, vă așteptăm să luați parte la cel mai mare proiect de plantare pomi din zona București- Ilfov.

Obiectivul final al acestui proiect este să reușim plantarea a 500.000 de pomi, în mai multe etape, până în primăvara anului 2021.

O etapă foarte importantă va avea loc în zilele de 20-21 noiembrie. Detalii mai jos.

Plantare 15.000 de copaci

20.11 - 21.11.2020 (vineri-sâmbătă) | Runcu, Ilfov

Ce ne propunem?

 

Să plantăm ~15.000 copaci în zona de lângă pădurea Afumați, în comuna Runcu. Zona este cea din imaginile alăturate (click pe săgețile din carusel pentru a vedea mai multe imagini). Toată porțiunea ce va fi împădurită este deja pregătită și amenajată pentru plantare.

Când se desfășoară?

 

În zilele de 20 si 21 Noiembrie (vineri & sâmbătă), începând cu ora 10:00 dimineața. De plecat poți să pleci când vrei. Poți să vii să plantezi și numai un pom, iar la 10:05 să pleci?

Unde are loc acțiunea?

 

În pădurea Afumați, la 27 km de centrul Bucureștiului. Adresa completă este Str. Codrului 40, Runcu, Dascălu.

Cum ajung?

Cel mai ușor se poate ajunge cu mașina personală. Punctul de întâlnire este în comuna Runcu, în locul indicat pe hartă. 

Ce trebuie să aduc cu mine?

Trebuie să aduci cu tine numai voie bună și chef de treabă. De restul ne ocupăm noi. Vei găsi terenul pregătit, pomi de plantat și unelte cu care să plantezi.  

Pentru respectarea condițiilor impuse de autorități, acțiunea de plantare a fost suspendată până la data ce urmează a fi comunicată pe această pagină.