Scurt ghid despre cum să folosești aplicația

 

      1. Cum accesez aplicația?

După ce completezi formularul pe bucharestcard.ro și achiți cotizația de 40 lei, vei primi instant pe email parola cu care te vei loga în aplicație. Următorul pas este să intri în aplicație și să te loghezi cu email-ul trecut în formular și parola.

Poți schimba oricând parola, accesând pagina web https://bucharestcard.ro, selectând “Contul meu” și apoi “Editează parola”. Introduci noua parolă, dai click pe Save și gata. Acum îți poți folosi noua parola la următorul Login în aplicație ?

     2. Ce pot face în aplicație?

      2.1. Acasă

Aici te vom ține la curent cu cele mai noi reduceri, concursuri, evenimente din București și vremea. Tot aici ai acces rapid la ecranele cu reducerile din București, Europa și cardul virtual.

      2.2. Cardul meu virtual

Aici este afișat cardul tău, personalizat cu nume, prenume, data nașterii, valabilitate, serie unică EYCA și poza tip buletin.

      2.3. Reduceri

Ecranele în care poți vedea toate reducerile atât din București cât și din toată Europa. Acestea pot fi accesate astfel:

      a. Reducerile online (evidențiate cu “Exclusiv Online”)

Majoritatea reducerilor online pe care le vei găsi în aplicație vor putea fi accesate prin coduri personalizate. Ca să obții un cod, intri in ecranul reducerii pe care vrei să o accesezi, apeși butonul “Afișează codul”, accesezi pagina web a partenerului care oferă reducerea și aplici codul în câmpul dedicat codurilor promoționale.

La parteneri precum Sephora, reducerea se acordă în baza seriei unice de pe cardul tău virtual (seria o poți găsi în ecranul „Cardul meu virtual” – Ex: Z516-L222-K333-J444). Copiezi seria și o aplici în câmpul dedicat codurilor promoționale de pe sephora.ro.

Îți recomandăm să citești cu atenție descrierea fiecărei reduceri pentru a vedea toate detaliile (pași de obținere, termeni și condiții, locații etc)

       b. Reduceri în locații (evidențiate cu ”In-store”)

Pentru a accesa reducerile din locații, tot ce trebuie să faci este să selectezi ecranul ”Cardul meu virtual” și să prezinți telefonul la casa de marcat din locație, înainte de a plasa comanda.

 

Pentru orice alte întrebări, ne poți scrie oricând pe Facebook!